Pensionat

 

Välkommen till vårt pensionat!

Vårt största fokus med vårt pensionat är att vi vill att det ska vara så lik en hemmamiljö som möjligt där det alltid kommer finnas personal på plats. Vi vill inte att hunden bara ska vara i förvaring utan vi vill göra hundens vistelse så rolig, trygg och lugn som möjligt. Vi vill att alla olika individer som kommer till oss ska få synas, känna sig välkomna och få den omsorg som just din hund behöver. 

Vi erbjuder både att hundar som känner varandra kan få sitta ihop men även enskilda boxar ifall det är det er hund trivs bäst med. 

Som vi skrev ovanför så kommer det alltid finnas minst en personal på plats dygnet runt. Den enda tiden din hund lämnas ensam kan vara en timme hit eller dit när vi är ute med ett annat gäng på promenad. 

 

Hur ser då en dag ut på vårt pensionat här på Gotlands Hunddagis & Pensionat?

Under veckodagarna så börjar vi dagen klockan 06:00 med en rastning i vår rastgård där hundarna får möjlighet att göra sina behov för att vi sedan går in och hundarna får frukost. Under dagarna så kommer det finnas möjlighet att pensionatshundarna får hänga med våra dagishundar ifall de skulle passa just er hund. Vi har även möjlighet att ta emot hundar som kanske inte uppskattar andra hundar lika mycket, då får dom enskild rastning och promenad. 

Dagis stänger klockan 18:00 och då går vi ut med pensionatshundarna på en promenad och sedan får de kvällsmat när vi kommer tillbaka. Sista rastningen inför natten blir runt 21-tiden.

 

Under en helg så ser dagarna relativt likadana ut. 

Dagen börjar med rastning i rastgården för att sedan komma in och äta lite frukost.  

Sen blir det vila någon timme och därefter beger vi oss ut på en långpromenad under förmiddagen. 

När vi är tillbaka så blir det gos i soffan och sedan lunch till de hundar som äter. 

På eftermiddagen går vi ut i rastgården för en massa lek & bus och är ute så länge hundarna tycker det är roligt.  

Sen får hundarna kvällsmat vid 18-tiden och därefter går vi ut på ytterligare en liten längre promenad. För att sedan gosa ner oss i soffan och hundarna får något gott ben.  

Vid 21-tiden så får hundarna gå ut på en sista rastning i rastgården inför natten.  

Sedan anpassar vi oss självklart till de hundar som bara vill ha en kortare promenad, tänker främst på de hundar som är lite äldre och även valpar. Men även de som kanske inte uppskattar att vara ute hur länge som helst, det finns de hundar som hellre ligger inne i soffan och gosar än att vara ute flera timmar om dagen, beroende på väder såklart. Vi anpassar oss såklart till varje individ vad just din hund vill och behöver.

 

Priser:

Vardagar (mån-fre): 400kr/natt 

Helg (fre-mån): 500kr/natt 

Helgdagar (påskafton, påskdagen, annandag påsk, midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton, nyårsdagen): 650kr/natt 

Vi har även möjligheten att kunna erbjuda löptikar plats på vårat pensionat i mån om plats, då för 150kr extra per natt utöver det vanliga priset. Detta är för att de behöver enskilda promenader så det inte stör framförallt okastrerade hanhundar som hänger i vår rastgård. 

Har man två hundar så erbjuder vi 20% rabatt på den andra hunden.  

 

Vi erbjuder även kloklippning ifall man vill passa på och boka det medan vi har din hund hos oss.  

 

Är du intresserad av vårt pensionat så hör av dig till oss på 0739835503 eller mejla oss på gotlandshunddagis@gmail.com