Hunddagis

 

Välkommen till vårt hunddagis!

Hos oss står din hund i fokus. Här vistas hundarna i stora, ljusa och luftiga lokaler tillsammans med andra hundar som passar varandra. Vi utgår ifrån vad din hund behöver för att få härliga dagar hos oss. Vi ser till att alla hundar trivs, kan känna trygghet, lugn och ro. Under dagen får hunden en balans mellan motion, lek, mys, vila och avkoppling. Hundarna vistas i små hundgrupper med bästa kompisarna efter en noggrann inskolning.

Vi som jobbar på Gotlands Hunddagis & Pensionat är genuina hundnördar. Vi spenderar all vår fritid med att träna och tävla med våra egna hundar. Vi har flera års erfarenhet och kunskaper inom hund, hunddagis, hundträning, samt godkänd hunddagisföreståndarutbildning och djurvårdarutbildning.

 

Hur ser då en dag ut på vårt hunddagis? 

Vi slår upp dörrarna klockan 06:30, då kan man börja lämna in sin hund på dagis fram till klockan 09:00.  

Strax efter 09 klär vi på oss samt hundarna om det behövs och går ut i vår rastgård som vi har på baksidan av vår lokal. I våra anpassade hundgrupper får vovvarna springa och leka av sig eller bara gå runt och nosa i sin egen takt. Vi kommer in efter rastningen ca 11:30, då ger vi lunch till de hundar som har med sig. Mellan klockan 12:00-13:00 går personalen på lunch och då är det vila för alla dagishundar. Vi släcker ner lokalen och sätter på radion.  

Klockan 13:00, går vi ut med gängen igen, då är det dags för bus i rastgården. Vi kommer in strax innan 15:00 och mellan klockan 15.00-18.00 kan man hämta sin älskade fyrbenta vän.

Klockan 18.00 stänger vi dagiset för dagen. 

 

Bra att veta:

  • Vi vill att din hund ska vara vaccinerad mot parvo, valpsjuka, HCC och kennelhosta, är liv- och veterinärförsäkrad samt klara av att vistas bland andra hundar och bli hanterad av människor.  
  • Vi tar emot löptikar i mån om plats. Vi har den lyxen så att vi har en separat ingång för de som löper och då kommer tikarna få enskilda promenader under dagarna.  
  • Vi tar emot valpar från 12 veckor när de ha fått sitt 12 veckors vaccin. 
  • Vi har stängt på sommaren under vecka 28-31 samt har stängt från den 23 december – 6 januari varje år.  
  • Dag före röd dag stänger dagis klockan 15:00. Helgdagsafton, röda dagar och klämdagar är även dagis stängt. 
  • Vi erbjuder även våra dagishundar kloklippsabonnemang för 350 kr i månaden, där vi klipper din hunds klor 1 gång i veckan. Detta är en avgift som då kan läggas på fakturan.  
  • En dagisplats hos oss på heltid kostar 3000 kr/månaden. 

 

LÄNK INTRESSEANMÄLAN

Intresseanmälan.pdf